Comunitatea de părinți

La CECM considerăm că implicarea părinților este esențială în vederea asigurării succesului copiilor în procesul educațional dar și a vieții centrului. Părinții sunt parte integrată din comunitatea centrului prin oferirea de voluntariat, participarea la evenimentele organizate, participarea activă în procesul educațional și, în mod deoseit, prin susținerea dezvoltării naturale a copiilor proprii.

Comunitatea CECM

Iată cateva moduri prin care comunitatea noastră interacționează constant
NEWSLETTER PERIODIC
Păstrăm legătura constant cu familiile CECM prin intermediul notelor informative periodice. Acest mod de comunicare ajută educatorii și managementul să transmită informații legate de evenimente următoare, note informative importante, detalii despre programul educațional de la clasă și alte informații de interes general. Dacă faceți parte din familia CECM vă rugăm să vă asigurați că citiți newsletterele periodice!
GHIDUL FAMILIEI
Este distribuit familiilor la începutul fiecarui an școlar. Conține informații esențiale despre organizarea zilnică a centrului și cele mai importante politici de funcționare ce țin de evoluția fiecărui copil în centru. Rugăm respectuos fieare părinte să se familiarizeze cu Ghidul Familiei pentru că acest lucru ușurează considerabil interacțiunea familiei cu centrul. Manualul include de asemenea așteptările institutiei referitoare la colaborarea cu familia. Pentru a crea un mediu educațional excelent este întotdeauna nevoie de o colaborare în parteneriat între centru și familie.
STAREA COPILULUI
De asemenea, în fiecare zi, părinții pot parcurge fișa individuală zilnică a copilului pentru a afla informații de bază (starea emoțională pe parcursul zilei, starea de sănătate, apetit, etc.)
NOTIFICĂRILE SMS
sunt folosite atunci când sunt anunțate evenimente urgente.
COMUNICARE TELEFONICĂ
Oferim un program zilnic de comunicare telefonică cu educatorii. În acest mod părinții pot comunica situații urgente sau de maxim interes începând cu ora 2 PM până la ora 4 PM în fiecare zi.
Există și alte moduri de a păstra o legatură strânsă cu echipa CECM și vă invităm să le descoperiți!